Szukając Boga (2)

Ela Kwiecińska

Jesteś

gdzie ludzka Wierność

czyjeś łzy

przemienia na swoje

gdzie ktoś kocha

bolejąc

choć nie może

dać już nic innego 

prócz trwania

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 25 marca 2016