muzyka

zen8


świetlistość podstawa podstawy która jest pusta jak płatek śniegu
jest synonimem doskonałego oświecenia dla wszystkich buddów

 

kiedy przepływają elektrony w nieustającym trwaniu formy i pustki
klarowna przejrzystość zwana kwiatem ozdabiającym wyzwolenie

 

jest jak współczujące dla wszystkich czujących istot ciało radości
rzeka fotonów płynie przez świątynię zwaną cichym oświeceniem

 

i nie istnieją skrajności kiedy twój umysł koncentruje się na formie
dźwięku shlohmo - rained the whole time płynącym na walkmanie







podkład muzyczny do utworu:

http://www.indieshuffle.com/shlohmo-rained-the-whole-time-nicolas-jaar-remix/

Oceń ten tekst
zen8
zen8
Wiersz · 26 marca 2016
anonim