rzeczownik jest formą dla natury buddy przychodzącego podczas deszczu
jak gramatyka - częścią mechaniki budowania zdań nadrzędnie złożonych
budda i oświecone istoty - w trylionach światów - posiadają naturę umysłu
uwolnij się od definicji i przyjmij ciało takie jakie posiadasz w swojej pustce
milion - młynków modlitewnych wzywa cię do przyjęcia pozycji w deszczu
twoją naturą jest przejrzyste światło umysłu kiedy wyjdziesz poza definicje
uwolnisz się od koncepcji które cię ograniczają i osiągniesz - czystą formę
tak - jak w świątyniach na jeziorach - nakazują buddowie i bodhisattwowie