jakkolwiek byś zaprzeczał umysł należy do ciebie
jak nic innego strużki deszczu spływają
tobie po czole gdy chodzisz i cierpisz
nie ma takiej mocy w niebie i w przestrzeni
która ci to powie umysł nie jest
przeciwieństwami jest jak liczby na kontinuum
umysł wszystkich czujących istot rodzi się
i osiąga ostatnią cyfrę jakkolwiek byś zaprzeczał
twoją ostatnią liczbą jest nie-działanie
w znoszonej kurtce w zamkniętej czaszce
wymawiasz liczbę 108 poematy
o wyzwoleniu siebie z przeciwieństw umysłu
https://www.youtube.com/watch?v=XDnIKEAWa48