Przekonanie

Potisz

chce się przypominać

miłość

w zamian dotknięcia
darmowe jak minuty 
gdy rodzina przedstawi ofertę
miejscówki z widokiem na listopad

trzeba czekać
na śmierć 
by pozostać dla niej miłym wspomnieniem

 

Potisz
Potisz
Wiersz · 5 kwietnia 2016
anonim