prosty...

Robert noszczyk

mam świat

tam nie zagląda nikt

i nie otworzę nikomu 

 

mam świat

wyobcowany

i pusty w obiektywie 

realności

 

sam

takie życzenie mam

sam sobie

dla siebie

bo wiem 

ile jestem wart

 

 

Robert noszczyk
Robert noszczyk
Wiersz · 9 kwietnia 2016
anonim
  • Mi Lo
    obiektyw realności brzmi nieco komicznie. czyż nie?

    · Zgłoś · 8 lat
  • Robert noszczyk
    świat pusty w obiektywie realności dokładnie...chyba ma znaczenie?...a dlaczego nie?

    · Zgłoś · 8 lat