jesteś ateistą bo nie wierzysz w boga który chodził po tej ziemi
i za wynagrodzenie w asach otwierał oczy lub uszy cierpiącym
wierzę w prędkość na ulicy i gwiazdy na mapie nocnego nieba
konkretne prawa i wskazówki zawierające wytyczne dla innych
dla ciał na odcinkach autostrad i jesteś ateistą bo nie wierzysz
w boga króla majów który ponadto nie wycinał serc z arterii ulic