era

zen8

już nawet lalki barbie produkują inne w oparach muzyki techno

nie podobne do wenus willendorfu zamykam oczy i widzę ideał

 

idee naspidowanych dzieci ale już nie z okresu paleolitycznego

którym rodzice dają lalki w pudełkach tańczące na platformach

 

zostały odkryte w tym wieku jak nauczył je dobry bóg producent

wenus z willendorfu to przeciwwaga do pornograficznego aktu

 

który odbywa się na moich oczach tańczący ideał z gwizdkiem
porno tworzone dla widza którego tak jak mnie to nie interesuje

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zen8
zen8
Wiersz · 10 kwietnia 2016
anonim