Zawitaj Królowo

Ela Kwiecińska

Zawitaj Królowo

Różańca świętego

w koronie złotych liści

odziana w jasne światło

wśród wczesnych mroków jesiennych

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 10 kwietnia 2016