SZACH MAT

Sylwia Aszendorf

 

TOCZY SIĘ GRA 
O WSZYSTKO
O MIŁOŚĆ
PIENIĄDZ
WŁADZĘ
NA BIAŁO CZARNYM
POLU
ZWYCIĘŻY 
KTO GRA W SZACHY
PIONEK ZA PIONKIEM
ŚCINA
PATRZĄC Z UŚMIECHEM
W OCZY
CHOĆ WALKA JEST
NIERÓWNA
WYGRA KRÓLOWA NOCY

SZACH MAT

 

Oceń ten tekst
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 11 kwietnia 2016
anonim