Narkoman

Gasieniczka

Pokój
białe ściany
stolik
strzykawka
ampułka
pełna strzykawka
i...
Pokój
białe ściany
stolik
pusta strzykawka
pusta ampułka
złamana igła
i...
rozpacz po stracie świadomości...

Gasieniczka
Gasieniczka
Wiersz · 8 marca 2000
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    koralowa panna
    eeeeeeee................................

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    koralowa panna
    eeeeeeee................................

    · Zgłoś · 17 lat
  • Anonimowy Użytkownik
    pchla111
    swietny bardzo mie sie podoba

    · Zgłoś · 17 lat