teoria

zen8

teorię wszystkiego hawkinga należy szanować za skoki do tuneli
czasoprzestrzennych w których nie zaprzeczałem prawom fizyki
i definicję wzoru stworzonego w konkretnym porządku logicznym

przechodzenie do lepszego świata gdzie energię przeznacza się
na terminy brzmiące w sanskrycie jak film avatar i gdzie nie ma
pragnień ignorancji agresji a eywa nauczy nas teorii wszystkiego

Oceń ten tekst
zen8
zen8
Wiersz · 15 kwietnia 2016
anonim