joga

zen8

power in zen buddhist association w salach do zazen
praktyka sekwencji kombinacji zamkniętych w formie
która jest treningiem umysłu otaczającym twoje ciało

mieszkania w bieszczadach zmieniono na sale zazen
power in zen to skoncentrowane sekwencje działań
kiedy przechodzisz przez kolejny etap lub sekwencję

nie kontrolujesz oddechu którym energetyzujesz całe
ciało nie powinno być w jakiejkolwiek jedności to zen
gdy twój umysł rozchodzi się ponad dotlenione płuca

Oceń ten tekst
zen8
zen8
Wiersz · 15 kwietnia 2016
anonim