i nie nadano nam imion
buddyjskich bo posiadamy własne
niezależne dane paszportowe
i te w dowodach osobistych
kiedy przekraczamy granice
w poznawaniu swojej filozofii
ograniczamy się tylko do
takich pojęć jak oddawanie czci
nie wyznajemy żadnych zasad
które zaciemniają myślenie
droga umysłu musi być jasna
tak jak jasne jest prawo karmy
filozofia jest motorem
poznania cyklu narodzin i śmierci
jesteśmy rzemieślnikami
bo każdy z nas prostuje myślenie