narkotyk

zen8

psychodeliczny budda emituje kolorową energię ze swojego bindu
łączymy się z kosmosem przez oddech siedzenie w jednej pozycji
najlepszym pokarmem jest samo powietrze bo oczyszcza z karmy

kosmiczne światy wibrują a energie krążą czujemy się jak na haju

wszystko jest złudzeniem realni są tylko psychodeliczni buddowie
którzy przebywają na kwiatach lotosu z kwasami lsd pod językami

w naszych umysłach rozbrzmiewa - om - która oznacza wszystko
wchodzimy na wyższy poziom wibracji dotykając kciukami palców
wskazujących jak przykazali w księgach psychodeliczni buddowie

Oceń ten tekst
zen8
zen8
Wiersz · 22 kwietnia 2016
anonim