wola

Jacek JacoM Michalski

nadzieja nie umiera nigdy

niesie się od serca do serca

wyjdźmy ze świątyń

bez murów i sklepień

otwarci wolą boga

gdzie każdy jest całym światem

jak ziarnko w klepsydrze

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 28 kwietnia 2016
anonim