busshin to potrzeba ratunku dla wszystkich czujących istot
podczas zen koncentrujesz się na czterech punktach ciała
pierwszy punkt - znajduję się w symetrii pomiędzy brwiami
drugi oznaczony jest w twoim sercu w splocie słonecznym
a trzeci - określa się dwie szerokości kciuka poniżej pępka
ostatni punkt umiejscowiony - jest - na wzniesieniu czaszki