lustro

Jacek JacoM Michalski

ogłaszamy bohaterem Łupaszkę

który wiązał ręce drutem

i rozstrzeliwał bez prawa do obrony

nawet jeżeli miał rację

jakim jest wzorem

 

historia w pomnikach

uczy nas tylko formy

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 3 maja 2016
anonim