Literatura

energia życiowa (wiersz)

Yaro

wczoraj ochoczo w porządku 

dziś zesranie

 klapa 

miękkie serce

dupa ze szkła 

szkoda 

 

nie twardziel choć udziela 

brak sił wypompował jak dym

uciec ale dokąd 

nie znają mnie

nie ma rusztu 

jest grill ciepła kiełbasa i piwo

kurwa ździwo 

pij lub ból udawaj 

 

uciekaj unikaj 

szukaj dbaj kochaj 

kombinacja dobra

na podryw dupy z krzesła

plastik ugniata

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 6 maja 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca