zadośćuczynienie

Jacek JacoM Michalski

umierali osobno jedną śmiercią

tak niewinni jak przypadkowi

przechodnie różnych religii

w tyglu kultury która chciałaby

znowu być pępkiem boga

historii lub grobu

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 14 maja 2016
anonim
  • silva
    Ciekawie, ale tygiel kultury warto zamienić czymś bardziej oryginalnym. Pozdrawiam.

    · Zgłoś · 8 lat
  • Mithril
    "umierali osobno jedną śmiercią
    tak niewinni jak przypadkowi
    przechodnie różnych religii w tyglu

    kultury która chciałaby
    znowu być pępkiem boga
    historii lub grobu"

    nawet w kumulacji, to i tak "osobno" :-)

    · Zgłoś · 8 lat