Lista czynności (nie)wypełnionych

Niezrozumiany Werter

Adoracja piękna Twego - nieustana
Każda chwila z Tobą - obłędnie ważna
Kolekcja min Twoich - w pamięci
Za nieliczne, w moją stronę, uśmiechy Twoje - jestem wdzięczny
Przez uczucie do Ciebie - wrakiem się czuje
Winny Twojej - nie znajduję
Ciebie - brak
 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Niezrozumiany Werter
Niezrozumiany Werter
Wiersz · 15 maja 2016
anonim
  • Niezrozumiany Werter
    Wiem Mi Lo, nieustanie szukam nowych nam współczesnych (przytrzymałem się na Wojaczku, Stedzie). A co o mnie chodzi to, jak to moja znajoma powiedziała, Edison nie odrazu wynalazł żarówki.

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mi Lo
    szał hormonów dał się we znaki. wyślij to ukochanej/mu
    a przygodę z poezją od czytania tejże.
    btw. bardzo nam współcześni piszą całkiem ciekawe wiersze.

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Fuchsin
    Zauważywszy przypadkiem ( przypadki nie istnieją )
    autora, który nazywa się ,, Niezrozumiałym Werterem '', musiałam po prostu zobaczyć Twoje serce.. i nie zawiodłam się.
    * nadzieja w ludzi odżyła *

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • Mithril
    "Twego
    Tobą
    Twoich
    moją
    Twoje
    Ciebie
    Twojej
    Ciebie"

    tyle w powyższym gniocie, gdzie ostatni wers, aż się prosi o:

    https://www.youtube.com/watch?v=QN1FXIgK...

    · Zgłoś · 8 lat temu