Literatura

Lista czynności (nie)wypełnionych (wiersz)

Niezrozumiany Werter

Adoracja piękna Twego - nieustana
Każda chwila z Tobą - obłędnie ważna
Kolekcja min Twoich - w pamięci
Za nieliczne, w moją stronę, uśmiechy Twoje - jestem wdzięczny
Przez uczucie do Ciebie - wrakiem się czuje
Winny Twojej - nie znajduję
Ciebie - brak
 


wyśmienity 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 16 maja 2016, 07:01
"Twego
Tobą
Twoich
moją
Twoje
Ciebie
Twojej
Ciebie"

tyle w powyższym gniocie, gdzie ostatni wers, aż się prosi o:

www.youtube.com/watch?v=QN1FXIgK1JE
Fuchsin
Fuchsin 16 maja 2016, 15:51
Zauważywszy przypadkiem ( przypadki nie istnieją )
autora, który nazywa się ,, Niezrozumiałym Werterem '', musiałam po prostu zobaczyć Twoje serce.. i nie zawiodłam się.
* nadzieja w ludzi odżyła *
Mi Lo
Mi Lo 16 maja 2016, 22:37
szał hormonów dał się we znaki. wyślij to ukochanej/mu
a przygodę z poezją od czytania tejże.
btw. bardzo nam współcześni piszą całkiem ciekawe wiersze.
Niezrozumiany Werter
Niezrozumiany Werter 16 maja 2016, 23:11
Wiem Mi Lo, nieustanie szukam nowych nam współczesnych (przytrzymałem się na Wojaczku, Stedzie). A co o mnie chodzi to, jak to moja znajoma powiedziała, Edison nie odrazu wynalazł żarówki.
przysłano: 15 maja 2016 (historia)

Inne teksty autora

.
Niezrozumiany Werter
Nie wiem?
Niezrozumiany Werter
Vitae
Niezrozumiany Werter
Ideał (fragment)
Niezrozumiany Werter
St. James Infirmary
Niezrozumiany Werter

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca