Matko Która nas znasz

Ela Kwiecińska

Matko Która nas znasz

nas spod gwiazdy betlejemskiej

i spod znaku Krzyża

przyjdź i drogę wskaż

tę jedną jedyną

bo nie chcemy już innej

i prowadź

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 16 maja 2016