Tik Tak..

Fuchsin

Śmierć coraz częściej mi o sobie przypomina.
Jedyne czego się boję to to, że moja pokuta pójdzie na marne..
Wybawieniem będzie dla mnie jeżeli nikt, a tym bardziej Ty - nie odczujesz braku w pustce.
Ale jednak pragnę ostatniego spojrzenia..
 
 
Jeżeli szata zdobiłaby człowieka, to spalono by mnie już dawno na stosie.
Własne zdanie czyni mnie wolnym buntownikiem,
rozumiesz posłuszny niewolniku..?

 

Fuchsin
Fuchsin
Wiersz · 16 maja 2016
anonim
  • Mi Lo
    Ładne kropki obnażają brak pomysłu i warsztatu.

    · Zgłoś · 8 lat
  • Fuchsin
    Możliwe, że obniżają, lecz pokazują prawdziwe emocje, a tego uczucia nie powinno się dawać pod jakikolwiek warsztat, gdyż byłoby to bez sensu.. takie tylko jest moje zdanie.

    · Zgłoś · 8 lat
  • Mi Lo
    no właśnie. tylko twoje. sugeruję spędzenie kilku ciekawych godzin ze współczesną literaturą. zobaczysz, że trochę się dzieje.

    · Zgłoś · 8 lat