buddowie każdego kierunku z czystej krainy wielkiej błogości
nauczono mnie zagłodzić się na śmierć w porze deszczowej
teraz zjawiska znikają jak krople i przedmiot mojego umysłu
nie jesteśmy nazwani przez siebie samych tylko przez świat
świat piekieł - głodnych duchów i zwierząt a ponad nim ludzi
teraz leczę rany w czystej krainie buddów każdego kierunku