nieskończony proces ulepszania ducha tsukuyomi poruszającego księżyc
który panuje nad nocnym niebem księżycami powodującym ruchy oceanu
nieskończona jest twoja energia mesjaszu który przychodzisz z imieniem
energii jak w instalacjach elektrycznych wybudowanych na wzór świątyni
o imieniu jak ocean wielu imion które składają się na odpływy i przypływy
tsukuyomi ducha przywołującego księżyce w sierpniu czyli miesiącu liści
mesjasz akira bóg o mocy 48 kosmosów który zjawia się na ruinach tokio
to jest demonologia japońska świątynia zawarta w zaciśniętych pięściach