Szukając Boga (3)

Ela Kwiecińska

Jesteś

gdzie ludzka Dobroć

uśmiecha się miłym uśmiechem

gdzie Wiara I Miłość tak proste

jak zwykłe życzliwe słowo

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 22 maja 2016