manga

zen8

natura buddy jest w czujących istotach rodzących się i umierających w satori

kamień stuka o kamień kiedy woda płynie z prądem - w przezroczystej rzece

 

battle angel w cybernetycznym żywocie którego nie kończy jako bodhisattwa

obejmuje sercem-umysłem ukryte podobieństwa jako naturę buddy w materii

 

umysł zainstalowano w miękkiej powłoce cyborga który posiada ciało kobiety

patriarchowie - głoszą naukę o naturze buddy i wędrówce poprzez wcielenia

 

wszystkie istoty wyłaniają się z czasu to czas jest ich stwórcą i wyzwoleniem

kij uderza o kij a światło myśli zatrzymuje się w miejscu kiedy osiągają satori

zen8
zen8
Wiersz · 23 maja 2016
anonim
  • das
    ___________________________Ø___________...

    · Zgłoś · 7 lat