Literatura

lubię ciebie a ty śpisz (wiersz)

Yaro

zwijam  betonowe chodniki

zawijam myśli z serem w naleśniki  

nie słucham swojej muzyki

nie mam szans

ręce do góry

jak to się mówi

ręka w górze dziad się bawi

 

na festynie nuda

narzucony trend tandety lśni

opalona morda świni

na tapecie ja i ty gwiazdy współczesnego nieba

w telewizji mówią że

ktoś porzucił dwa psy na sygnale 

razem z budą 

 

na uszach brzmi ciężkie granie

lubię ciebie a ty śpisz

powstań gotowa bądź do drogi bo wieczna jest 

jak nasz Bóg


słaby 1 głos
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 25 maja 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca