Bądź, po prostu bądź

Ela Kwiecińska

Bądź, po prostu bądź

na przekór złym czasom
które niosą zranioną kobiecość
jeśli nawet
i ty niesiesz tę ranę
bądź po prostu bądź

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 25 maja 2016
anonim