Adoracja

Ela Kwiecińska

Daj mi Panie
poczuć choć przez chwilę
Twą obecność
w cichej adoracji
małej Hostii
co żyje i kocha
cenniejszej od złota monstrancji

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 26 maja 2016