Literatura

szkielety w szafie (wiersz)

bogna

nie mam żadnych szkieletów 
w szafie
biegają po pokojach mojego domu
z rękami wokół głów

czasami pozwalam im się ubrać
wyglądają jak ja 
wychodzą do miasta i tańczą


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
the end
the end 27 maja 2016, 12:55
kto by zatańczył z takim szkieletem?
the end
the end 27 maja 2016, 13:06
autodestrukcja jest wynikiem braku wyższych uczuć lub ich utraty.
the end
the end 27 maja 2016, 17:09
On pojawia się tam, gdzie ktoś chce, żeby się pojawił. Taka jego własciwość.
bogna 27 maja 2016, 18:13
Mefisto nie wiem o czym piszesz
the end
the end 27 maja 2016, 18:26
nikt nie musi wiedzieć.
bogna 27 maja 2016, 18:33
No tak , zatem po co to pisanie ?
Mithril
Mithril 27 maja 2016, 18:34
...tiaaaaa
the end
the end 27 maja 2016, 19:57
Żeby było gadanie ostatnio usta mi schną.
bogna 27 maja 2016, 21:13
To gadaj na temat , bełkotu nie lubie
the end
the end 27 maja 2016, 23:32
Dla jednego bełkot dla drugiego nie.
przysłano: 27 maja 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca