1. Ja
Magia ogrodów
Staję na głowie i już!
Spacer po niebie
2. Ty
Mała żebraczka
Śpi u stóp manekina
Spacer po niebie
3. My
Po dnie akwarium
Kraby chodzą parami
Spacer po niebie
4. Jutro
Będziesz szczęśliwy
Mówią mi czarne chmury
Spacer po niebie
5. Wczoraj
W noc tak gorącą
Nie chcą topnieć spojrzenia
Spacer po niebie
6. Byłaś
Chcąc zdjąć koronę
Potykam się o korzeń
Spacer po niebie
7. Byłem
Ostatnie tchnienie
Spadł gdzieś maleńki jerzyk
Spacer po niebie