cyborg

zen8

ghost in the shell esencja w ludzkiej

obudowie która ci współczuje
i czującym istotom - żyjącym

w miliardach światów z przyszłości


powstałem z serca-umysłu -

ogoliłem głowę i przyjąłem nowe imię 
japońskie miasta - połączono -

bajtem w całości jak na kontinuum

 

ghost in the shell esencja w ludzkiej

obudowie jednostka centralna
bo wtajemniczenie i inicjacja

odbywa się - pod kierunkiem mistrza


teraz jesteś bohaterem umysłu

oświecenia więc kiedy ślubujesz

współczucie czującym istotom

wprawiasz w ruch modlitewne młynki

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=DnlnrmIjWF4

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
zen8
zen8
Wiersz · 29 maja 2016
anonim
  • das
    _____________________________Ø_________...

    · Zgłoś · 7 lat temu