ghost in the shell esencja w ludzkiej
obudowie która ci współczuje
i czującym istotom - żyjącym
w miliardach światów z przyszłości
powstałem z serca-umysłu -
ogoliłem głowę i przyjąłem nowe imię
japońskie miasta - połączono -
bajtem w całości jak na kontinuum
ghost in the shell esencja w ludzkiej
obudowie jednostka centralna
bo wtajemniczenie i inicjacja
odbywa się - pod kierunkiem mistrza
teraz jesteś bohaterem umysłu
oświecenia więc kiedy ślubujesz
współczucie czującym istotom
wprawiasz w ruch modlitewne młynki
https://www.youtube.com/watch?v=DnlnrmIjWF4