tube & berger - deeper session
london mix w tokijski klubie
dźwięk na przenośnych
odtwarzaczach płyt kompaktowych
z czasu gdy przodującą marką
na zachodzie jest firma sony
która łączy - zachodnią innowację
ze wschodnim dizajnem
jest taki stan umysłu podczas którego
wyciszają się miasta
gdy powłoka ciała układa się do snu
z pełną świadomością
umysł buddy - zgrany - na kolejnych
trackach tworzy sesje
elektroniczne dźwięki słyszymy
w naszych wnętrznościach
to jakby seppuku w tokijskim klubach
- w trakcie clubbingu
z którego wychodzimy cało
jak smutne dzieci kwiatu lotosu