danish cookies

bogna

 

 

nie pasujesz już do moich wierszy
twoje dłonie z różowego aksamitu
zginęły w dziobach ptaków 
zadrwiłeś z oddania ostatniego lata
ściągając ze mnie skórę

zostalam sama obolała
w bialej nakrochmalonej pościeli
z robactwem myśli i danish cookies
w ustach przed telewizorem

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 1 głos
bogna
bogna
Wiersz · 29 maja 2016
anonim
  • bogna
    Zamiast pisać i pytać o nieistotne rzeczy , moze zaczniesz komentować wiersze , no chyba ze nie potrafisz - to nie pisz nic

    · Zgłoś · 8 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    jak smakują danish cookies?
    mnie pasują Sante Zbożowe

    · Zgłoś · 8 lat temu