była noc gdy wypisałeś się z mojego życia
leżę teraz rozebrana ze słów
ściany jeszcze ciepłe krzyczą na siebie
mają niewątpliwie wrażenie
że jestem wobec nich obojętna
tak jak wobec ciebie kiedy zabierałeś
; złamaną kolumnę; Fridy Khalo
byla to świetna kopia której prawdopodobnie
nigdy nie powtórzę
rozpadam się rozkłada mnie tęsknota
na wszystko sie zgadzam a może tylko
udaje (?)
tzw. asteryskiem jest w sieci zatytułowanych miliardy tekstów, powyższy ma być jednym z nich..?