Literatura

wrogu mój (wiersz)

Yaro

w odmętach nieczystej wody 
brodzi duch we mgle chorej rzeczywistości
prawdziwi ciągle cisi 
demencja odkłada świadomość 

 

w pożywieniu trucizna
karmi niewinne młode serca
tolerancja rozpuszcza sumienia 
do całkowitego jej utracenia

 

zdyscyplinowany

gotowy do walki od zaraz

by bronic granic prawa
czystej istoty istnienia i
dzieci niewinnych jak świt

 

wpatrzony w tarczę w tle orzeł biały 
na ramieniu skórzany wrzyna się rzemień 

w kołczanie wrogu strzała na sen 
wieczny sen 


byś zapomniał szybko z kim zacząłeś 
za wszystkie krzywdy za przelaną krew za chciwość za grzech
za noc za dzień 

 

wypierdalać nieczyste zdania podli ludzie 
wrogu mój znajdę cię na śnie

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 5 czerwca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca