Zagubiona

Ela Kwiecińska

Pomóż Matko

ja zgubiłam gdzieś

mą kobiecą

drogę do domu

Jak mam żyć?

Jak mam kochać?

Jak wierzyć

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 1 głos
Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 10 czerwca 2016
anonim