W moich migdałach zamieszkał
paciorkowiec
ciekawe czy jest niebieski
ciekawe
czy się modli
czy chodzi na wybory
zebrania spółdzielni mieszkaniowej
Czy odpisuje jeden procent podatku
kupuje zdrową żywność
i program telewizyjny
czy w moich migdałach ma akt
zameldowania
wysyła pocztówki do innych
paciorkowców