Paciorkowiec

gilli-killi

W moich migdałach zamieszkał

paciorkowiec

ciekawe czy jest niebieski

ciekawe

czy się modli

czy chodzi na wybory

zebrania spółdzielni mieszkaniowej

 

Czy odpisuje jeden procent podatku

kupuje zdrową żywność

i program telewizyjny

czy w moich migdałach ma akt

zameldowania

wysyła pocztówki do innych

paciorkowców

 

Oceń ten tekst
gilli-killi
gilli-killi
Wiersz · 11 czerwca 2016
anonim