Milion istnień pod ziemią gnije
Milion poranka nie dożyje
Ja, tu i teraz, żyje
Tu i teraz, bo...
Bo Bóg tak chce?
Bo...
Bo może tylko "Bóg tak chce" i kropka
.
Niezrozumiany Werter
Niezrozumiany Werter
Wiersz
·
13 czerwca 2016