Literatura

skąd uśmiech w twoich oczach (wiersz)

Jola

 

twój wzrok mnie onieśmiela
kiedy patrzysz
oczy śmieją się tańczą
kiedy przeszywasz na wylot
czuję niepojęte ciarki
jakby niebo chciało otworzyć
pozaziemski plener
twój wzrok mnie oszałamia
chcę więcej jeszcze więcej
twych natarczywych spojrzeń
głębokich wbitych prosto w serce
czuję moc dziką dynamikę
i lustrzane odbicie siebie
nie pytaj mnie 
skąd uśmiech w moich oczach

 

 

 

 


przysłano: 14 czerwca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca