Romans

Lucky Person

To było kilka chwil

kilka rozpędzonych pociągów
wejść na szczyt
przebytych oceanów 
kilka ciepłych deszczow
bez większych burz
nowych świateł 
skręconych drog
odkrywania planet
w niepasujących galaktykach
słyszę jeszcze szum
uderzających o siebie lądów 
słyszę jeszcze brzdęk 
upadajacych zdarzeń
jak wyłączony ekran
to było kilka chwil (krótkich)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 17 czerwca 2016
anonim