Literatura

co mam ci powiedzieć (wiersz)

bogna


mój wierszu - tak idealnie
wplątałeś mnie w swoje pętle
i spirale

posadziłeś w rożnych miejscach
kwitłam czasami więdłam
zrzucając swoją jawność

 

już nawet nie pamiętam co robiłam
wcześniej z rękoma zanim zaczęłam 
w tobie grzebać


niczego sobie+ 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 17 czerwca 2016 (historia)

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca