co mam ci powiedzieć

bogna


mój wierszu - tak idealnie
wplątałeś mnie w swoje pętle
i spirale

posadziłeś w rożnych miejscach
kwitłam czasami więdłam
zrzucając swoją jawność

 

już nawet nie pamiętam co robiłam
wcześniej z rękoma zanim zaczęłam 
w tobie grzebać

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 2 głosy
bogna
bogna
Wiersz · 17 czerwca 2016
anonim