ślady po życiu na ciele
pochylone w dół zdarzenia
niedokończone początki nowych światów
nierozpoczęte
pędy przeloty i skróty
błędy nierozumienia
niespędzone czasy
nieodkryte miejsca
niedotknięte lądy
niekochane kochanki
dramaty innych
źle wybrane drogi
wlewane i wkładane w usta
zapominajki
odłożona na kiedyś miłość
pozostawiona przyjaźń
większość nieistotności