nieistotne

Lucky Person

ślady po życiu na ciele

pochylone w dół zdarzenia

niedokończone początki nowych światów

nierozpoczęte

pędy  przeloty i skróty

błędy  nierozumienia

niespędzone czasy

nieodkryte miejsca

niedotknięte lądy

niekochane kochanki

dramaty innych

źle wybrane drogi

wlewane i wkładane w usta

zapominajki

odłożona na kiedyś miłość

pozostawiona przyjaźń

większość nieistotności

 

Oceń ten tekst
Lucky Person
Lucky Person
Wiersz · 19 czerwca 2016
anonim