NAMALUJĘ CIĘ SŁOWEM
BO TYLKO TAK POTRAFIĘ
OBECNA WE MNIE
MÓWISZ ZAWSZE CZULE
NIE GNIEWASZ SIĘ
NIE OSĄDZASZ
LECZ STARASZ
TŁUMACZYĆ
W TRUDNYCH CHWILACH
LICZĘ NA TWOJĄ
OBRONĘ
CZASAMI JAK DZIECKO
DO ŁEZ MNIE ROZBAWIASZ
UROKI ŻYCIA WCIĄŻ
NOWE WSKAZUJESZ
MĄDROŚCI UKRYTE
PRZEDE MNĄ
ROZKŁADASZ
DOPÓKI ME SERCE
BIĆ NIE PRZESTANIE
TĘCZĄ KOLORÓW
PROWADZISZ DO
BOGA